In de Vriendenweek (6 t/m 10 juli) willen we jou extra bedanken dat je vriend bent van Groot Nieuws Radio. In de afgelopen 12,5 jaar konden we dankzij de bijdrage en het gebed van vrienden dagelijks duizenden mensen tot zegen zijn. Dat is ook ons verlangen voor de komende 12,5 jaar. Christenen bemoedigen in geloof door muziek, diepgaande programma’s, leuke spellen en het nieuws delen vanuit een christelijk perspectief.

Als trouwe vriend maak je uiteraard ook kans op toffe prijzen. We geven een aantal spellen weg, zoals Geheime dienst en It’s a date.

Geheime dienst
Het spel Geheime dienst is een kaartspel over bijbelsmokkelaars, geheime huiszoekingen en de verspreiding van het evangelie. Geschikt om met kleine én grote groepen te spelen. Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met Open Doors, een organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen. Doe mee en maak kans op dit spel!

It’s a date
Waar je ook kans op maakt, is het spel It’s A Date. In dit spel strijden jullie om de ideale date. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel. Tijdens het spel stel je elkaar vragen en ontdek jij hoe je komende week elkaar de liefde kan uiten. Een echt liefdesspel voor twee, ontwikkeld in samenwerking met de Marriage Course.

Kans maken? Laat hier je naam en gegevens achter!