Groot Nieuws Radio Regiomeetings

We zijn dankbaar dat we in een 5e regio gestart zijn met een Groot Nieuws Regiomeeting. Deze middagen/avonden zijn gestart vanuit het verlangen van ondernemers van de Businessclub om bij elkaar komen voor ontmoeting, delen van geloof en het verder bouwen aan relaties. Ook gaat er een versterkende werking uit van de bijeenkomsten, waarin ondernemers de wens uitspraken om krachten en kennis te bundelen om hun onderneming (nog meer) een plek te geven in het Koninkrijk. 

Geloof & ondernemerschap

De leden vinden elkaar in geloof en ondernemerschap, en dat zijn dan ook de kernwoorden die centraal staan bij de ontmoetingen. Een regio bestaat uit 10-15 ondernemers die periodiek bij elkaar komen. Zo hebben we bijvoorbeeld al geluncht in Vianen, koffie gedronken in Barneveld, elkaar ontmoet in Krimpen, gegeten in Eemdijk, en geborreld in Huizen. Voor de regio’s Veenendaal en Flevoland zijn er al concrete plannen om na de zomervakantie te gaan starten. Het concept wordt in het najaar ook verder uitgerold in de andere regio’s. Daarvoor zijn we nog op zoek naar ondernemers die daarvoor een locatie beschikbaar hebben.

Positiviteit

Jaap Zwaan blikt even terug na een serie kick-off meetings in diverse regio’s en er is nu al heel veel positiviteit merkbaar:
“Het mooie aan de ontmoetingen is dat je echt contact kunt maken met je collega-leden bij jou in de buurt, het leven als ondernemer met elkaar kunt delen en elkaar kunt bemoedigen, helpen en adviseren bij vraagstukken die een collega-christen-ondernemer begrijpt. De binding die we hebben vanuit ons gedeelde geloof zorgt voor een speciaal vertrekpunt wat nu al vaak zorgt voor mooie momenten.”

Jurjen Procee van KRB Communicatie in Houten: “Het was erg leuk elkaar te ontmoeten en over elkaars bedrijf te horen. Zelf heb ik verteld over mijn ervaring onder de titel ‘Ondernemen met God’.”

Doe je mee?

Ben jij een ondernemer die graag anderen wil ontmoeten? Heb je een mooie sfeervolle locatie waar we bij elkaar kunnen komen? Is jouw regio nog niet actief? Meld je dan aan bij Marcel, Floris of Jaap via sales@grootnieuwsradio.nl.