Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Opwekking Band met Frank van Essen 562 Voor Altijd Mijn Vriend
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Opwekking Band met Frank van Essen 562 Voor Altijd Mijn Vriend
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Opwekking Band met Frank van Essen 562 Voor Altijd Mijn Vriend
Luister

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren (1973) presenteert het muziekprogramma Backstage en 't Heerlijk Loflied. Daarnaast is hij muzieksamensteller bij Groot Nieuws Radio. In het verleden presenteerde hij ook de programma's Wens, Friends en Classics.

“Ik hou van christelijke muziek. Die passie wil ik graag met luisteraars delen.”

  Like Hans op Facebook 
Volg Hans op Twitter

Taak

De liefde voor christelijke muziek is ontstaan toen Hans tiener was. “Iemand zei ooit dat er onvoldoende kwaliteitsgospel is. Toen dacht ik: je weet helemaal niet wat er speelt. Iemand moet het hem gaan uitleggen. En die taak neem ik met liefde op me.”

Als muzieksamensteller maakt Hans een voorselectie van nummers die op Groot Nieuws Radio worden gedraaid. Ook maakt hij de playlisten voor de non-stop-programmering.

Plan

Hans’ muzieksmaak is heel breed, dat komt ook door zijn werk bij Groot Nieuws Radio. “Van origine ben ik een rocker. Stryper is absoluut mijn favoriete act. Ook luister ik graag naar Philippa Hanna, Janine en de Sweet Comfort Band.”

"Het lied Waar Bent U van Matthijn Buwalda heb ik veel geluisterd in de periode vóór ik bij Groot Nieuws Radio ging werken. Mijn vorige baan had ik al opgezegd. In die tijd vroeg ik aan God: wat is uw plan met dit alles? Matthijn kan dat mooi verwoorden."

Mail Hans van Vuuren