Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Shane & Shane He Will Hold Me Fast
Luister

Beluister de documentaire 'Ik voelde niets' van Jorieke

Tien maanden lang was Jorieke Fredrikze niet te horen op de radio. Ze kwam door diverse redenen in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal. Hiervoor voerde ze gesprekken met haar moeder, een goede vriendin, haar coach Arie de Rover, leidinggevende Wilfred Hardeman en EO-presentator Herman Wegter. Als rode draad zijn fragmenten uit Jorieke’s dagboek te horen. 

Veel mensen vroegen Jorieke de afgelopen periode waarom ze dit heel persoonlijke verhaal wil delen. Ze zegt hier zelf over:

"Voor mij past het delen van dit verhaal met de luisteraar in het proces waar ik nu in zit. Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."


Beluister hier de documentaire van Jorieke

'Ik voelde niets' is een documentaire van Jorieke Fredrikze // Montage: Nando Kok // Muziek dagboekfragmenten: Nico Eijlers // Redactie & productie: Thijs Noorlandt // Muziek: Sneeuw (Stef Bos), Als rennen geen zin meer heeft (Marco Borsato), In Over My Head (Bethel Music, Jenn Jonhson), Clown (Emeli Sandé), No Longer Slaves (Bethel Music, Jonathan David)