Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Kinga Ban Life @ Opwekking 234 Bron Van Leven
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Kinga Ban Life @ Opwekking 234 Bron Van Leven
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

21:45 - 21:45 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Kinga Ban Life @ Opwekking 234 Bron Van Leven
Luister

Jan Loosman - Kniel Dan Voor De Heiland Neer

Jan Loosman - Kniel Dan Voor De Heiland Neermaandag 11 december 2017 17:00

Na 'Samen' en 'k Geloof En Daarom Zing Ik' is 'Kniel Dan Voor De Heiland Neer' het derde album van Urker bariton Jan Loosman. Op het album komen meerdere liefdes van Jan samen: de liefde voor zingen, de liefde voor Jezus, de liefde voor Kerst én de liefde van het ‘verkondigen’. Zo vertelde hij in 't Heerlijk Loflied afgelopen weekend dat liederen als 'I'll Be Home For Christmas' en 'I'm Dreaming Of A White Christmas' bewust in het repertoire zijn opgenomen.

Tijdens publieke optredens in het winkelcentrum trekken die liederen namelijk de aandacht, van waaruit Jan vervolgens met 'Stille Nacht' en 'Komt Allen Tezamen' ook de daadwerkelijke kerstboodschap mee wil geven aan het winkelend publiek. Naast de bekende liederen staan ook minder gangbare liederen als 'Vol Van Pracht' en 'Hoor, Hoor Mijn Ziel' op de CD, evenals het nieuwe 'In De Stille Kerstnacht'. 

Op het album wordt Jan Loosman vergezeld door het Urker Mannenkwartet en Kleinkoor Musica Religiosa. Gerwin van der Plaats bespeelt de piano, Pieter Heykoop het orgel, Krista van den Esker de fluit en er is een gastrol van Arjan Breukhoven op het blaasorgel.

De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via