Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Lauren Daigle - Look Up Child

Lauren Daigle - Look Up Childmaandag 10 september 2018 00:00

Het is inmiddels drie jaar geleden dat 'How Can It Be' verscheen, het debuutalbum van Lauren Daigle. En hoewel de állereerste reactie 'ze klinkt wel héél erg als Adele' was, werd Lauren toch innig in de armen gesloten. Ze kan er namelijk niet zo héél veel aan doen dat haar stem zo klinkt als de populaire Engelse zangeres en bovendien houdt bijna de hele wereld van Adele's stem. Dus waarom zou je er te lang over mopperen?

Bij de Dove Awards harkte Lauren bovendien de titels 'Beste Nieuwe Artiest', 'Beste Lied' (2x), 'Beste Artiest' en 'Songwriter van het Jaar' binnen. Gaandeweg werd er wel héél voorzichtig weer gemopperd, want het duurde éigenlijk wel wat lang voordat er een muzikaal vervolg kwam, en de wereld wilde méér van de nu 27-jarige zangeres.

Maar het wachten is beloond. Afgelopen zomer knalde de eerste single 'You Say’ al uit de speakers en nu ligt het hele album op de draaitafel. Tekstueel heb je soms het idee dat de psalmen in de liederen verwerkt zijn. Zoals de titelsong, waarin Lauren zich afvraagt waar God is in de moeilijkheden van het leven, waarom God antwoordt: 'Look Up Child!'.

De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via