Nu op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Gospelkoor Tin Speransa olv Jaap Kramer Votum en Groet
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Gospelkoor Tin Speransa olv Jaap Kramer Votum en Groet
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Gospelkoor Tin Speransa olv Jaap Kramer Votum en Groet
Luister

Kinga Bán naar huis na geslaagde operatie

kingaban_ziekenhuisdonderdag 13 april 2017 15:30

Dankbaarheid overheerst bij Sela-zangeres Kinga Bán, nu ze donderdag naar huis mag na een operatie aan haar rugwervel. In een gesprek met Hans van Vuuren zegt ze donderdag dat ze elke dag deze week heeft stilgestaan bij hoeveel mensen voor haar baden. "Dat voelt zo overweldigend, dat alles goed is gegaan, dat er geen complicaties zijn. Dat is een wonder op zich!"

"Ik hoop zo dat mensen niet alleen maar gegeven hebben door voor mij te bidden, maar dat ze ook een goede tijd met God hebben gehad en iedereen op zijn of haar plek nét zo gezegend wordt door de mensen om hen heen", vertelt Kinga op Groot Nieuws Radio.

Vorige week vrijdag werd Kinga geopereerd aan haar rugwervel, die moest worden vastgezet om te voorkomen dat ze verder inzakt. "Op het podium zie je dat ik een beetje krom sta. Mijn aangetaste wervels zakken in door de kanker. Ze hebben ook een stuk kanker weggehaald dat daar in de weg zat, bij mijn zenuwen. Ik sta nu een stuk stabieler. Dat zullen ze nog wel behandelen met bestralingen, dat hoort bij deze operatie. En dan is mijn rug even veilig."

Kinga voelt zich beter dan voor de operatie, al blijft de wond in haar rug vervelend voelen. Ze heeft geen last meer van haar ribben, iets wat ze aan het begin van de Dorpskerkentour nog wel had. Kinga: "Ik wil danken hoe het nu gaat. Danken voor het feit dat we God hierbij betrekken en dat Hij het is op wie we mogen bouwen. Dat niks hier op aarde zeker is, maar Jezus wel. Dat is onze enige houvast."

Het gesprek met Kinga Bán kun je hier terugluisteren.

Beeld: Kinga Bán

« Terug

Deel via