Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Nieuw lied Reni&Elisa voor kinderen in armoede

WhatsApp Image 2017-04-13 at 15.40.35 2donderdag 13 april 2017 15:21

Reni en Elisa hebben donderdagmiddag een nieuw lied gelanceerd. Dat deden ze in het programma Backstage op Groot Nieuws Radio. Het nummer heet “Laat mij jouw stem zijn” en is onderdeel van hun ambassadeurschap voor stichting Compassion.

Het lied heeft als thema: ”Opkomen voor kinderen in armoede”. In het lied roepen Reni en Elisa op om de stem te zijn van die kinderen en om op te staan tegen het onrecht dat zij dagelijks ondervinden.

In Backstage vertelden Reni en Elisa over de boodschap van het nummer en over de muzikale samenwerking er achter. Het duo werkte samen met het gospelkoor Forever Worship o.l.v. Marcel koning. Bovendien is het lied speciaal geschreven voor de korentour “Open Armen”. Daarin kunnen Reni & Elisa kosteloos door koren geboekt worden om samen met hen een concertavond te verzorgen dat in het teken staat van gerechtigheid.

Het nieuwe nummer 'Laat mij jouw stem zijn' wordt op zulke avonden als gezamenlijk slot gezongen. Daarmee worden mensen opgeroepen op te komen voor kinderen in armoede.

Het gesprek met Reni en Elisa in Backstage is hier terug te luisteren:

Beeld: Hans van Vuuren

« Terug

Deel via