Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 22:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Elise Mannah Op U Alleen, Mijn Licht, Mijn Kracht
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Elise Mannah Op U Alleen, Mijn Licht, Mijn Kracht
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:35 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

Elise Mannah Op U Alleen, Mijn Licht, Mijn Kracht
Luister

Arres en Hannah

Arres en Hannahvrijdag 14 april 2017 00:00

In 2011 kwamen Arres en Hannah met elkaar in contact door een jeugdband in de plaatselijke gemeente in Zeewolde. Arres was destijds net 15 jaar en Hannah was 18. Hannah (gitariste) had al eerder in bandjes gespeeld, terwijl Arres (zanger) nog maar net wist dat hij kon zingen. Na goede gesprekken met elkaar over geloofsonderwerpen die leven bij jongeren, kregen we het idee om zelf liedjes te schrijven.

Ze hadden allebei al wel eens wat geschreven, maar nu werden hun talenten bij elkaar gebracht en gingen ze aan de slag. Een aantal jaren werden er leidjes geschreven.

Het lied 'Come Home' gaat over thuiskomen bij God na een lange en verloren weg zonder God. Je kunt lasten met je meedragen, zoals schaamte en schuld. Totdat God je zijn genade schenkt waarmee alles wat jeooit hebt gedaan niet meer van belang is.


Interview in Backstage

Elke vrijdagmiddag hoor je in Backstage een interview met een talent van het Talentenpodium.


Over dit talent

Hoeveel leden? 2 personen (Arres en Hannah)

Actief sinds? 2011

Stad: Zwolle en Den Haag

Omschrijving muziek: We zien onze muziek als gospel, met pop/country-invloeden. Persoonlijke ervaringen met God staan centraal in de muziek van Arres en Hannah.

Daarom maken we muziek: Muziek is een prachtige manier om gevoelens, gedachten en ervaringen onder woorden te brengen, op een pakkende manier. We willen met onze muziek mensen bemoedigen en kracht geven, zodat iedereen mag weten dat ze geliefd zijn. Hiermee zetten we onze talenten in, voor degene die ons deze heeft gegeven.


Contact

arresdaniel96@hotmail.nl
Ga naar de Soundcloudpagina van Arres en Hannah

« Terug

Deel via