Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Opwekking Band met Bertina Grijpstra 561 Nederig Van Hart
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Opwekking Band met Bertina Grijpstra 561 Nederig Van Hart
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Opwekking Band met Bertina Grijpstra 561 Nederig Van Hart
Luister

Verhuisupdate: het mengpaneel wordt ingeregeld

IMG_6305woensdag 19 april 2017 07:30

In mei verhuist Groot Nieuws Radio naar een nieuwe studio in een nieuw pand. Elke woensdagochtend geeft directeur Wilfred Hardeman in De Nieuwe Morgen een update over de voortgang van dit proces. Op dit moment krijgt het inregelen van het mengpaneel prioriteit. "Luisteraars hebben er niks aan als het wandje mooi geschilderd is, maar de radio het niet doet."

Hardeman gaat bijna dagelijks langs in de Troubadour om te kijken hoe het er voor staat. Ook houdt hij contact met de technicus, de schilder, de mensen die bezig zijn met telefonie en nog vele anderen.

Vorig jaar werd al besloten om te investeren in een nieuwe studio, omdat de huidige tafel soms uitvalt. Dat lukte volgens Hardeman niet op deze locatie, dat was heel kostbaar. Daarnaast was er de wens om naar een andere locatie te gaan, om tussen de mensen te zijn in plaats van op een industrieterrein. Met de eigenaar van de Troubadour is tot een overeenstemming gekomen, hij wil ook graag christelijke organisaties faciliteren. In de Troubadour zit ook een christelijke muziekschool, waar Groot Nieuws Radio faciliteiten mee kan delen.

Binnenkort kun je als luisteraar al iets gaan merken van de nieuwe studio. Hardeman verklapte dat er proefuitzendingen gemaakt gaan worden op een paar avonden.

Wil je bijdragen aan de verhuizing van Groot Nieuws Radio? Jouw gift is van harte welkom!

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

Beeld: HGT / Bram van Hardeveld

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > april