Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Rolof Mulder / Een Wereld Van Verschil Jezus Ik Kan Niet Zonder U (Instrumentaal)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Rolof Mulder / Een Wereld Van Verschil Jezus Ik Kan Niet Zonder U (Instrumentaal)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Rolof Mulder / Een Wereld Van Verschil Jezus Ik Kan Niet Zonder U (Instrumentaal)
Luister

Lars Gerfen bezig met nieuw album

Lars Gerfen werkt aan nieuw albumwoensdag 19 april 2017 14:30

Al een tijdje is Lars Gerfen bezig met de opvolger van de CD 'In Dat Licht'. Het wordt vooral 'anders', zo vertelt de voormalig zanger van The Fruits woensdagmiddag in Backstage. Het wordt geen worshipplaat, maar een album met dertien Nederlandstalige liedjes over het leven. Het project is nu voor 95 procent klaar. De CD moet na de zomer in de schappen van de winkels liggen.

Een van de liederen gaat over dat je je niet moet laten vertellen wat mooi is. "De hele wereld roept van alles, je krijgt veel binnen via de media. Maar laat je niet van buitenaf vertellen wat mooi is en wat waar is, maar ga zelf op zoek naar wat mooi en waar is. Een aansporing om niet in te dutten, maar goed na te denken", aldus Lars Gerfen op Groot Nieuws Radio.

Die oproep doet hij ook ten aanzien van kerk en geloof. "Je krijgt van jongs af aan van alles aangereikt over geloof, maar ook daarin is het belangrijk: het moet je eigen keuze zijn, je moet er zelf goed over hebben nagedacht. En niet iets wat je maar volgt zonder er zelf goed over na te denken."

Muzikaal zijn de drums, basgitaar en akoestische gitaar al definitief opgenomen. Eind mei staat de laatste opnamesessie gepland in de studio, waarna de CD gemixt gaat worden. Ondertussen is Lars in zijn eigen studio op zolder bezig met "knutselen". Zo experimenteert hij met gitaarpartijtjes, percussie, toetsen en backing vocals. 

Het gesprek met Lars Gerfen kun je hier terugluisteren.

Beeld: Facebookpagina Lars Gerfen

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari