Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Annemarie neemt kijkje in de Troubadour

GNR-troubadour-10woensdag 03 mei 2017 07:30

Op maandag 15 mei gaat Groot Nieuws Radio definitief over naar de nieuwe studio in Veenendaal. Die ochtend presenteert Tim nog Blessings in de oude studio. Jorieke en Thijs starten na 10:00 uur vanuit de nieuwe studio. Deze week worden er al proefuitzendingen 'on air' gemaakt. De Nieuwe Morgen-presentator Annemarie Biljard nam deze week een kijkje in de Troubadour.

Directeur Wilfred Hardeman gaf haar een rondleiding en begon bij de buitenkant van het gebouw. Daar komt een grote banner te hangen met het vrolijke gezicht van Marien Korterink. De concertzaal kan gebruikt worden voor kleinschalige evenementen en concerten. Onder andere businessclub-bijeenkomsten en ontmoetingen met luisteraars kunnen hier gehouden worden.

Bram van Hardeveld van HGT Beeld & Geluid maakt deze weken een hoop overuren om de studio gereed te maken. De grootste uitdaging waar hij nog voor staat is het schakelen van de zendlijn: het daadwerkelijk overschakelen van de oude studio naar de nieuwe studio, zonder dat het stil wordt op zender en luisteraars dat gaan merken.

Wilfred Hardeman vindt het heel gaaf dat Groot Nieuws Radio nu verhuist naar de Troubadour. De presentatoren kunnen nu werken met goede apparatuur die stabiel is en waar het radiovak goed op uitgeoefend kan worden.

Wil je financieel bijdragen aan de verhuizing van Groot Nieuws Radio? Jouw gift is van harte welkom, je kunt hier doneren.

De reportage kun je hier terugluisteren.

Beeld: The Dance Part / Merith Ebbers

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > mei