Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Annemarie neemt kijkje in de Troubadour

GNR-troubadour-10woensdag 03 mei 2017 07:30

Op maandag 15 mei gaat Groot Nieuws Radio definitief over naar de nieuwe studio in Veenendaal. Die ochtend presenteert Tim nog Blessings in de oude studio. Jorieke en Thijs starten na 10:00 uur vanuit de nieuwe studio. Deze week worden er al proefuitzendingen 'on air' gemaakt. De Nieuwe Morgen-presentator Annemarie Biljard nam deze week een kijkje in de Troubadour.

Directeur Wilfred Hardeman gaf haar een rondleiding en begon bij de buitenkant van het gebouw. Daar komt een grote banner te hangen met het vrolijke gezicht van Marien Korterink. De concertzaal kan gebruikt worden voor kleinschalige evenementen en concerten. Onder andere businessclub-bijeenkomsten en ontmoetingen met luisteraars kunnen hier gehouden worden.

Bram van Hardeveld van HGT Beeld & Geluid maakt deze weken een hoop overuren om de studio gereed te maken. De grootste uitdaging waar hij nog voor staat is het schakelen van de zendlijn: het daadwerkelijk overschakelen van de oude studio naar de nieuwe studio, zonder dat het stil wordt op zender en luisteraars dat gaan merken.

Wilfred Hardeman vindt het heel gaaf dat Groot Nieuws Radio nu verhuist naar de Troubadour. De presentatoren kunnen nu werken met goede apparatuur die stabiel is en waar het radiovak goed op uitgeoefend kan worden.

Wil je financieel bijdragen aan de verhuizing van Groot Nieuws Radio? Jouw gift is van harte welkom, je kunt hier doneren.

De reportage kun je hier terugluisteren.

Beeld: The Dance Part / Merith Ebbers

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari