Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Michael W. Smith I Will Carry You
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Michael W. Smith I Will Carry You
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Michael W. Smith I Will Carry You
Luister

Nieuwe studio Groot Nieuws Radio in gebruik

GNR-troubadour-10vrijdag 12 mei 2017 22:19

Het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio zendt vanaf maandag 15 mei uit vanuit een nieuwe radiostudio op een nieuwe locatie. Om 10:00 uur start 'Bij Jorieke' als eerste vanuit de Troubadour in Veenendaal. Dit programma staat in het teken staat van ‘opnieuw beginnen’. De nieuwe plek van Groot Nieuws Radio biedt meer ruimte om luisteraars en (muzikale) gasten te ontvangen.

"We hebben een mooie locatie gevonden in het centrum van Veenendaal van waaruit we 24 uur per dag het evangelie in de ether kunnen brengen", vertelt directeur Wilfred Hardeman. "Het is gaaf om met het team een volgende stap te kunnen maken om nog meer luisteraars te kunnen bereiken met onze programma's."

Het is een extra feestelijke jaar voor Groot Nieuws Radio. Hardeman: "Dit jaar vieren we ons tienjarig jubileum. In het afgelopen decennium hebben we keer op keer een enorme betrokkenheid van luisteraars ervaren. Dankzij hun steun kunnen we deze nieuwe stap zetten."

Afgelopen tijd is er hard gewerkt in het nieuwe pand aan de Zandstraat 36 in Veenendaal om de studio op tijd gereed te hebben voor de uitzendingen. De presentatoren maakten in de afgelopen tijd al proefuitzendingen vanuit de Troubadour, die live op Groot Nieuws Radio werden uitgezonden.

Groot Nieuws Radio zendt elke dag christelijke muziek uit via 1008 AM, internet, DAB+ en interactieve tv. Daarnaast is er ruimte voor actualiteiten, gesprekken en overdenkingen.

Beeld: Merith Ebbers

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari