Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Elevation Worship There Is A Cloud (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Elevation Worship There Is A Cloud (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Elevation Worship There Is A Cloud (Acoustic)
Luister

Groot Nieuws Radio: Uitspraak ACM stelt teleur

radiodinsdag 30 mei 2017 18:41

Groot Nieuws Radio is teleurgesteld over de uitspraak van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) over het gebruik van de zendmast in Zeewolde. De ACM wees dinsdagmiddag een verzoek af om na 31 augustus 2017 van het opstelpunt gebruik te kunnen blijven maken. Voor luisteraars is de uitzending via de middengolf nog erg belangrijk, omdat er geen landelijke dekking is via DAB+.

Directeur Wilfred Hardeman van Groot Nieuws Radio: "We willen graag nog een aantal jaar blijven uitzenden via de middengolf vanwege het grote bereik van de zender. De volledige overstap naar DAB+ komt voor ons nog te vroeg. Helemaal omdat we nog geen landelijk bereik hebben."

Groot Nieuws Radio wilde via de ACM afdwingen om de middengolfzender te laten blijven staan. Zendmastbeheerder Novec heeft het voornemen de zendmast neer te halen omdat die niet meer rendabel zou zijn. Er ligt een plan om een windmolenpark te bouwen rond de plek van zendmast in Zeewolde.

Wilfred Hardeman over de uitspraak van de ACM: "We gaan de uitspraak bestuderen en beraden ons op vervolgstappen."

Groot Nieuws Radio zendt op dit moment naast de middengolf ook uit via DAB+, internet, interactieve televisie en de analoge kabel.

Gebed

We vragen je om gebed dat Groot Nieuws Radio goed te ontvangen blijft en dat luisteraars via de radio bemoedigd mogen worden door het evangelie. Hartelijk dank voor je gebed!

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari