Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

The Bowery A Home Never Seen
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

The Bowery A Home Never Seen
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

The Bowery A Home Never Seen
Luister

Sliep Reyer dit weekend in een kartonnen tent?

reyertentmaandag 05 juni 2017 10:00

Je hebt ze vast wel gezien in aanloop naar Pinksterconferentie Opwekking: de kartonnen tenten van Red een Kind. Het was een actie om mensen met conferentiestress makkelijk aan een tent te helpen. In de uitingen van Red een Kind was ambassadeur Reyer, sinds dit jaar ook aanbiddingsleider bij de Opwekking Band, in zo'n kartonnen tent te zien. Maar heeft hij er ook in geslapen?

Het antwoord is nee, zo vertelde hij tegen verslaggever Thijs Noorlandt. "Dat neem je niet helemaal terecht aan. Ik had het leuk gevonden om te doen, maar er was al een huisje geregeld. Ik wilde Opwekking niet ondankbaar zijn. Dus ik zit lekker in een huisje, maar ik draag iedereen een warm hart toe die in zo'n tent slaapt", aldus Reyer.

De kartonnen tenten zijn makkelijk neer te zetten en zijn tot tien dagen bestand tegen regen.

Red een Kind staat dit weekend op Pinksterconferentie Opwekking met een 'opblaasbare kerk'. Bezoekers kunnen er voor kiezen om een kind te sponsoren. Nieuwe sponsoren maakten kans op een gratis reis naar Rwanda om te zien wat de impact is van sponsoring. Reyer: "Ik ben er zelf geweest, het heeft mijn leven veranderd. Het is zo belangrijk en waardevol om te zien waarmee je uit Gods liefde en kracht armoede kunt bestrijden en mensen in hun kracht kan zetten en uit een armoedig kan halen."

De reportage kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > juni