Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Hillsong Worship Peace Upon The Earth
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Hillsong Worship Peace Upon The Earth
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Hillsong Worship Peace Upon The Earth
Luister

'Op de Vlucht' van ZOA gaat niet door

zoa_opdevluchtdonderdag 08 juni 2017 14:17

Het evenement Op de Vlucht van hulporganisatie ZOA gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt op haar website. Er waren te weinig aanmeldingen voor de actie waarbij je kon ervaren hoe het is om op de vlucht te zijn. Inmiddels zijn alle deelnemers en vrijwilligers geïnformeerd.

ZOA zegt het 'ontzettend jammer, te vinden en is daarom blij om een alternief te kunnen aanbieden'. Op zaterdag 23 september organiseert ZOA Op de Vlucht Light, als vervanging van Op de Vlucht. Hierbij kun je alsnog een inkijkje krijgen in het leven van een vluchteling. Het zal deze keer geen 24 uur duren, maar je zal zeker alsnog kunnen ervaren wat een vluchteling meemaakt. 

Tim Hendriks, presentator van het programma Blessings, zou ook meedoen aan Op de Vlucht. Hij werd daarvoor eerder al overvallen in zijn uitzending. Hij heeft al toegezegd om op 23 september mee te doen.

Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
Alle sponsoren die via de site geld hebben gegeven, zullen een mail ontvangen waarin ze worden geïnformeerd over de annulering van het evenement. Als de deelnemer waarvoor zij hebben gesponsord, aangegeven heeft mee te willen doen op 23 september, wordt hen gevraagd of hun sponsorgeld daarvoor meegenomen mag worden. Maar natuurlijk er is ook de mogelijkheid om het geld terug te ontvangen. Ook voor de sponsoren van deelnemers die helaas niet mee kunnen doen op 23 september is er de mogelijkheid om het geld terug te ontvangen. Mochten de sponsoren ervoor kiezen het geld niet terug te willen, wordt dit als een gift aan ZOA beschouwd en zal het alsnog goed terecht komen bij vluchtelingen in Afrika, Azië en het Midden Oosten.

Meer over de annulering van Op de Vlucht lees je hier.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari