Nu op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:40 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Bidden op het strand van het Spaanse Blanes

Beach Missiondinsdag 11 juli 2017 13:30

Zon, zee, strand én het evangelie! Voor de mensen van Beach Mission een logische combinatie. Ze zijn namelijk deze zomer in Blanes, Lloret de Mar en Salou om te evangeliseren. Margot Boerman is voor de eerste keer mee met een reis van Beachmission, maar merkt dat God aanwezig is. Zo mocht ze bidden voor een man die God vaarwel had gezegd, maar zichtbaar aangeraakt werd.

Reisleider Arjan Kriger vertelt dinsdagmiddag in Sandwich dat de deelnemers zelf de liefde van God in hun eigen leven hebben mogen ervaren. "Dat willen ze graag uitdelen aan jongeren die ze ontmoeten in Blanes." Gewapend met lollies, kaartjes met teksten, liefdesbrieven van God en het evangelie van Johannes gaan de deelnemers de straat op om mensen aan te spreken. "De mensen in Blanes zijn erg open, we hebben al hele mooie gesprekken mogen hebben", vertelt Arjan.

"Ik merk Gods aanwezigheid, daardoor gaat het supermakkelijk", vertelt Margot. "Er zijn ook genoeg mensen die zeggen: bedankt, ik loop door. Maar er zijn ook heel veel die even willen luisteren of het prima vinden als er gebeden wordt. Dit had ik nooit voor mogelijk gehouden."

De deelnemers aan de reis nemen 's ochtends tijd voor aanbidding. 's Middags kan er gechillt worden bij het zwembad. 's Avonds gaan ze de straat op voor gesprekken en gebed. De achterblijvers thuis bidden mee voor het werk van Beach Mission.

Het gesprek met Arjan Kriger en Margot Boerman kun je hier terugluisteren.

Beeld: Facebookpagina Beach Mission

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > juli