Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Casting Crowns In The Hands Of The Potter
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Casting Crowns In The Hands Of The Potter
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Casting Crowns In The Hands Of The Potter
Luister

Zo vieren we 10 jaar Groot Nieuws Radio

jubileumvormgevingdonderdag 20 juli 2017 08:10

Groot Nieuws Radio bestaat dit jaar tien jaar en dat mag gevierd worden! Samen met Events4Christ, TCC Studios en De Basiliek houden we op 25 november het 'Feest van Geloof': een veelkleurige avond vol muziek, waar gevierd wordt dat er al tien jaar een christelijk geluid te horen is in de ether.

'Feest van Geloof' is een muzikale avond in de Basiliek in Veenendaal met toonaangevende artiesten, herkenbare liedjes, veel meezingen en een aantal verrassingen. De eerste twee artiesten die bekend zijn gemaakt, zijn Lucas Kramer en Reyer.

Lucas Kramer

De afgelopen jaren kwam Lucas Kramer al veelvuldig voor in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio. Ook zijn tv-optredens bij Nederland Zingt maakten indruk. De warme, veelzijdige stem van deze solist past als gegoten bij koren, en met zijn albums 'Het Is Goed', 'Vroeger Wordt Later' en de recente kerst CD 'Dichtbij Het Kind' laat hij een passie en doorleefdheid horen waar mensen zich in herkennen. 

Reyer

De afgelopen jaren heeft het Nederlandse publiek kennis kunnen maken met Reyer van Drongelen (kortweg Reyer). Als lid van de BEAM worship band en de Opwekking Band stond hij op evenementen als de EO-Jongerendag en de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Ook als solo-artiest is hij bezig met het maken van aanbiddingsmuziek. Afgelopen jaar verscheen zijn live-album 'Resound'.

Binnenkort worden meer artiesten bekend gemaakt die meedoen met het 'Feest van Geloof', dat begeleid wordt door een huisband, onder leiding van Daniël van der Molen. De verschillende artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal ook de handen ineen en laten liedjes van hun eigen muzikale helden horen.

'Feest van Geloof' wordt een muzikale avond voor alle leeftijden, vol gezelligheid, meezingen en een aantal verrassingen. Mis het niet!

Toegangskaarten kosten € 10,00 (excl. € 2 reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via Events4Christ. Bestel hier je kaarten!

De toelichting van directeur Wilfred Hardeman in Zomerradio kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari