Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

OM Riverboat vaart drie maanden door Europa

OM Riverboatvrijdag 28 juli 2017 08:30

Het evangelie terugbrengen in Europa, dat is het doel van de OM Riverboat die vanaf 27 december drie maanden lang gaat varen. "Het continent Europa is het enige continent ter wereld waar de kerk kleiner wordt, en wat eigenlijk een zendingsgebied is", vertelt Robert Jan Sterk, projectleider van OM Riverboat, vrijdagochtend op Groot Nieuws Radio.

Aan boort van het binnenvaartschip is een escaperoom aanwezig. "Daarmee willen we christenen opbouwen en toerusten, het mobiliseren van christenen. Maar ook dat jij als christen iemand kan meenemen naar een escaperoom waar net iets meer gebeurd dan alleen een spannend verhaal", vertelt Robert Jan. Na afloop van de escaperoom kunnen bezoekers in gesprek met elkaar over wat ze hebben meegemaakt.

De Riverboat vertekt in december vanuit Maashees en doet onder andere de havens van Arnhem, Dordrecht en Straatsburg aan. Ook ligt de boot van OM in 3 Duitse havens.

OM is nog op zoek naar bemanning die 3 maanden wil meevaren op het schip. Aan boord krijgen deelnemers een discipelschapstraining, zodat je zelf kan leren, maar ook kan uitdelen. Aanmelden kan op de website van Operatie Mobilisatie.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

Beeld: Facebookpagina OM Riverboats

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari