Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Reni & Elisa Aanbidden
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Reni & Elisa Aanbidden
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

23:24 - 23:24 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Reni & Elisa Aanbidden
Luister

Vanaf maandag nieuw bijbelstudieprogramma

bijbelvrijdag 01 september 2017 11:00

Groot Nieuws Radio zendt vanaf maandag 4 september een dagelijks bijbelstudieprogramma uit van Trans World Radio. Het programma 'Op weg met de Bijbel' is te horen op werkdagen tussen 22:00 en 22:30 en wordt gepresenteerd door Carola Veldhuizen. Sprekers als Jef de Vriese en Marije van den Berg delen hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel.

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, is blij dat de programmering op deze manier uitgebreid wordt met een opbouwend programma. "Ons verlangen is al vanaf de start van Groot Nieuws Radio 10 jaar geleden dat het Woord van God mag spreken op de radio. Die missie delen we met Trans World Radio", aldus Hardeman.

Trans World Radio-directeur Hubrecht Smits: "Prachtig dat we de samenwerking met Groot Nieuws Radio kunnen uitbreiden, op een goed tijdstip en op een puntige en prikkelende manier. Zo maken we de Bijbelse boodschap toegankelijk voor velen."

De Bijbellezing die elke dag rond 22:15 uur te horen is op Groot Nieuws Radio verschuift een half uurtje naar 22:45 uur. Naast 'Op weg met de Bijbel' is er nog een programma van Trans World Radio te horen bij Groot Nieuws Radio. Elke werkdag wordt rond 05:30 'De Bijbel Door' uitgezonden, dat Cor Weeda presenteert.

De programma's van Groot Nieuws Radio zijn te beluisteren via 1008 AM, DAB+, interactieve tv en internet. Op de website grootnieuwsradio.nl en via de app TWR.nl is het programma 'Op weg met de Bijbel' terug te luisteren.

Beeld: Pexels

« Terug