Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

Ohallo is een nieuwe christelijke datingapp

ohallomaandag 04 september 2017 16:50

Je hebt Funkyfish, ChristianMatch en nog tal van andere christelijke datingsites. Vanaf maandag komt daar een nieuwe app bij: Ohallo. Het idee daarvoor ontstond toen maker David Simon, toen zelf nog single, met vrienden sprak over bekende datingapps. "Ik merkte dat ik nog wat dingen miste die ik zelf zocht in een datingapp, op christelijk gebied", vertelde hij maandagmiddag in De Dag Van Vandaag. "Dat wil ik verbeteren!"

Via de app Ohallo, die beschikbaar is voor iPhone en Android, kun je een profiel aanmaken met informatie over jezelf, zodat mensen kunnen zien wie je bent. Naast de standaard informatie en foto's kun je ook invullen bij welk kerkgenootschap je hoort. Vervolgens kun je bij andere profielen een keuze maken of je iemand leuk vindt of dat je vindt dat iemand niet bij je past. Is er een match, dan krijg je de mogelijkheid om te chatten.

Anders dan bij Tinder, ligt bij Ohallo niet alle focus op de foto's. De foto's zijn een stuk kleiner en je krijgt een completer profiel dan bij Tinder. Met meer informatie kun je uiteindelijk belissen of iema nd leuk vind en of je met iemand wil chatten, legt David Simon uit in De Dag Van Vandaag.

Volgens David Simon is het voordeel van een app ten opzichte van een site dat je een pushmelding krijgt bij een match of een nieuw bericht. Ook kun je op elk moment van de dag de app raadplegen.

Het hele gesprek kun je hier terugluisteren.

Beeld: Ohallo

« Terug

Deel via