Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Luister de 3 beste gesprekken (week 36)

weekoverzicht_2017_week36vrijdag 08 september 2017 17:00

Het weekoverzicht op grootnieuwsradio.nl is vernieuwd. Elke vrijdag vind je hier de 3 beste gesprekken van afgelopen week, met deze keer: deel 1 van het gesprek met Henk Binnendijk, Rivelino Rigter schoof aan bij Hans in Backstage en Reinier van den Berg over de orkaan Irma. De 3 beste gesprekken kun je hier terugluisteren.

1. Henk Binnendijk over afhankelijkheid van God

Maar liefst drie uur lang sprak Jorieke deze zomer met evangelist en schrijver Henk Binnendijk in zijn tuinhuis in Rijnsburg. Dat gesprek knippen we in drieën, waarvan het eerste deel afgelopen dinsdag te horen was. Daarin staat overgave en afhankelijkheid van God centraal. Een persoonlijk, ontroerend, scherp, confronterend, maar ook hoopvol gesprek naar aanleiding van het zijn nieuwste boek 'Het meesterwerk van God'.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

2. Rivelino Rigters in Backstage

'De keuzes die je maakt' is de titel van het nieuwe boek van Rivelino Rigters waarin hij vertelt over zijn bewogen leven van vallen, opstaan, vallen... en weer opstaan! Het is een verhaal over de dood van zijn vader, slechte rolmodellen, foute keuzes, inbraken, drugs en arrestaties. Maar ook het verhaal hoe Rivelino ervoor koos om dit patroon te doorbreken. Hij leerde van zijn fouten en bouwde een positief bestaan op, waarin God, muziek en jongeren centraal staan.

Woensdag was Rivelino te gast bij Hans in Backstage. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

3. Orkaan Irma

De orkaan Irma raasde deze week over de Caribische eilanden en zorgde voor een ravage op onder andere het eiland Sint Maarten. Het natuurgeweld leidde tot veertien doden. Voorlopig zijn de eilandbewoners nog niet veilig, want de volgende orkaan José komt zaterdagochtend. Weerman Reinier van den Berg gaf uitleg over dit weerverschijnsel en verrtelde hoe hij er als christen tegenaan kijkt.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari