Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Gerhard Hobelman: De hele dag in een sfeer van aanbidding

auto bij betteldvrijdag 08 september 2017 08:30

Groot Nieuws Radio bestaat 10 jaar en dat vieren we onder andere met een jubileumtour langs de 12 provincies. Verslaggever Eunice Nahuis is vrijdag in Gelderland en startte de dag met een bak koffie bij Gerhard Hobelman van camping De Betteld. "De hele dag ben ik in een sfeer van aanbidding. De muziekkeuze van Groot Nieuws Radio vind ik gaaf, het bouwt me op."

"De teksten die je steeds hoort, bepalen je bij wie God is, bij de liefde van God en hoe Hij in je leven werkt", vertelt Hobelman vrijdagochtend op Groot Nieuws Radio.

Al vanaf het begin luistert Gerhard Hobelman naar Groot Nieuws Radio. Eerst via de middengolf, nu ook thuis en in de auto via DAB+. Hij herinnert zich nog toen hij op een crisismoment in de studio was en waar hij samen met het team kon bidden voor de situatie. "Ik heb een hart voor het evangelie, om dat te brengen in de media, zodat iedereen dat kan horen", vertelt Hobelman.

Het dierbaarste moment in de geschiedenis van Groot Nieuws Radio vindt Gerhard het moment dat er 1,2 miljoen euro binnenkwam in de actieweek van 2015. "Iederen heeft zo laten zien: dit willen we houden voor Nederland, dit mag niet verdwijnen. Dat heeft Nederland toen hard gemaakt, dat vond ik heel ontroerend om te zien. Er is zoveel waardering, dat mensen dit ook omzetten in klinkende munt. Dat vond ik zo gaaf om mee te maken!"

Het hele gesprek kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > september