Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Chris Tomlin Goodness, Love And Mercy
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Chris Tomlin Goodness, Love And Mercy
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Chris Tomlin Goodness, Love And Mercy
Luister

Adrian Snell naar Nederland voor Alpha & Omega-tour

Adrian Snelldinsdag 12 september 2017 13:30

Adrian Snell is eind deze maand in Nederland voor zijn Alpha & Omega-tour. Hij had de wens om zijn klassieker uit 1986 opnieuw op te nemen. Die CD is nu uit en wordt gepresenteerd tijdens concerten in Drachten, Andijk en Amersfoort. De mooiste herinnering gaat voor Adrian terug naar 1986, toen hij voor de eerste keer optrad in Jeruzalem, vertelde hij dinsdag in Sandwich.

"Dat was buitengewoon, in die stad en met die boodschap", vertelde hij tegen Nando op Groot Nieuws Radio. Ook een bezoek aan de Baltische staten blijft hem bij, in de periode dat deze landen in complete chaos waren en er nog grote onzekerheid was over de toekomst van Sovject Unie.

De '30th Anniversary Recording' opent een nieuw hoofdstuk voor het Alpha & Omega-project. Alles wat je hoort is live opgenomen, in tegenstelling tot de eerste versie uit 1986. Tijdens de tour kun je dat ervaren met een grote band en een projectkoor. Ook zandkunstenaar Gert van de Vijver werkt mee. Deze week maak je op Groot Nieuws Radio kans op kaarten voor een van de concerten.

Het hele gesprek met Adrian Snell kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > september