Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Luister de 3 beste gesprekken (week 37)

weekoverzicht_2017_week37vrijdag 15 september 2017 17:00

We zijn inmiddels drie weken onderweg in het nieuwe radioseizoen van Groot Nieuws Radio, waarin al veel mooie gesprekken gevoerd zijn. In dit weekoverzicht vind je de 3 beste gesprekken van afgelopen week, met onder andere het openhartige verhaal van Jan en Rianne die een diepe huwelijkscrisis doormaakten. En Adrian Snell hing aan de telefoon in Sandwich!

1. Jan en Rianne gingen door een huwelijkscrisis

Een verhaal waar veel reacties op binnenkwamen. Woensdag vertelden Jan en Rianne hun verhaal over hun huwelijk in Bij Jorieke. Toen ze 12,5 jaar getrouwd waren ontstond er een diepe kloof tussen hen. Rianne zat in een periode van depressie en eenzaamheid. Jan was druk met werk en kerk. Hun huwelijk ging langs het randje, toen Rianne in contact kwam met een andere man. Jan en Rianne bleven bij elkaar en zijn inmiddels 28 jaar getrouwd.

Het gesprek met Jan en Rianne kun je hier terugluisteren.

2. Adrian Snell aan de telefoon!

Dertig jaar geleden kwam Adrian Snell met het album 'Alpha & Omega'. Vorig jaar werd dit album opnieuw opgenomen. Deze maand komt Adrian Snell voor een tour naar Nederland om dit nieuwe album te presenteren. Voor die tour gaven we deze week kaartjes weg.

Nando sprak deze week met Adrian, onder andere over bijzondere herinneringen aan 30 jaar Alpha & Omega, over de opname van het album vorig jaar én de aankomende tour.

Het hele gesprek met Adrian Snell kun je hier terugluisteren.

3. Henk Binnendijk deel 2

Vorige week hoorde je deel 1, afgelopen dinsdag was het tijd voor deel 2 van het gesprek met Henk Binnendijk. Jorieke sprak hem in zijn tuinhuis in Rijnsburg over een radicaal leven met Jezus, over afleiding en over wereldgelijkvormigheid.

"Mensen weten niet meer wat het verschil is tussen een samenkomst waar Jezus tegenwoordig of waar hij aanwezig is", zegt Henk. Aan hem stelde Jorieke de vraag of hij zelf radicaal is? Het gesprek met Henk Binnendijk kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > september