Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Laura Story Blessings
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Laura Story Blessings
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Laura Story Blessings
Luister

Luister de 3 beste gesprekken (week 38)

weekoverzicht_2017_week38vrijdag 22 september 2017 16:00

We zijn inmiddels een maand onderweg in het nieuwe radioseizoen van Groot Nieuws Radio, waarin al veel mooie gesprekken gevoerd zijn. In dit weekoverzicht vind je de 3 beste gesprekken van afgelopen week, met onder andere het deel 3 in de Henk Binnendijk-serie, een spannend gesprek tussen Annemarie en haar vader én we leren Wim Hoddenbagh beter kennen.

1. Henk Binnendijk over geestelijke strijd

Het derde en laatste deel alweer in de serie gesprekken met Henk Binnendijk. Dinsdag hoorde je het deel dat ging over het ervaren van geestelijke strijd. Henk Binnendijk gaf aan dat hij ook merkt dat hij aangevochten wordt door de duivel. Voortdurend is satan bezig om ons van God los te weken.

Het gesprek met Henk Binnendijk kun je hier terugluisteren.

2. Is 23 september de dag van de opname?

Is 23 september de dag waarop de opname van de gemeente plaatsvind? Over die vaag gonst het in evangelisch Nederland. Het zou te maken hebben met een sterrenbeeld dat zaterdag aan de hemel te zien is, een beeld dat ook beschreven wordt in Openbaring 12. Annemarie Biljard besloot om hierover in gesprek te gaan met haar vader Gerard Smits. Hij heeft veel gelezen en geleerd over het boek Openbaring.

Deel 1 van het gesprek kun je hier terugluisteren.

Deel 2 van het gesprek kun je hier terugluisteren.

3. Wim Hoddenbagh

Als je Wim Hoddenbagh ziet, zie je altijd meteen zijn vrolijkheid en vriendelijkheid. Als hij spreekt, spreekt hij vol passie over Jezus. Lange tijd was Wim een harde werker, eerst als lobbyist in Den Haag, later voor het koninkrijk van God. Hij ontdekte dat hij meer minnaar en minder een harde werker voor God mocht worden.

Het gesprek met Wim Hoddenbagh in Bij Jorieke kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari