Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Luister de 3 beste gesprekken (week 39)

weekoverzicht_2017_algemeen_herfstvrijdag 29 september 2017 17:00

De 3 mooiste, beste, meest relevante gesprekken van deze week vind je terug in dit overzicht. Deze week kiezen we voor het gesprek met Henk Rothuizen over het Oude Testament. Timzingt was donderdag te gast in Backstage om te vertellen over zijn nieuwe theatertour. En Sander Terphuis vertelde in De Nieuwe Morgen waarom hij lid is geworden van de ChristenUnie.

1. De kracht van het Oude Testament

Het verlangen voor dit nieuwe radioseizoen is dat we door de progarmma's heen met elkaar ons geloof mogen verdiepen. Daarom zijn in Bij Jorieke regelmatig verschillende bijbelleraren te gast om een stuk onderwijs te geven.

Dinsdag nam Henk Rothuizen ons mee naar het Oude Testament om te laten zien hoe God toen al afdaalde naar de mens en hoe het Oude Testament nog steeds naar Jezus wijst.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

2. Timzingt in Backstage

Vanaf volgende week is Timzingt weer in het theater te vinden met de Goed Verhaal-tour. Reden genoeg voor Tim van Wijngaarden om donderdag even langs te komen in Backstage om er over te komen vertellen.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

3. Sander Terphuis lid van ChristenUnie

Kritisch PvdA-lid Sander Terphuis strijdt al jaren voor democratie en mensenrechten binnen zijn partij. Maar nu de PvdA hoogstwaarschijnlijk geen deel uitmaakt van de toekomstige regering, zocht Terphuis een andere manier om toch nog invloed te kunnen uitoefenen. En dit doet hij door lid te worden van de ChristenUnie. Een bijzondere keuze. We spraken hem afgelopen week.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > september