Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

De 3 favoriete liederen van.... Lukas Kramer

Top1008_2017_lijstjevanlukasmaandag 23 oktober 2017 00:00

Vanaf 18 december kun je luisteren naar de Top 1008 op Groot Nieuws Radio, de lijst met de mooiste christelijke muziek. Daar hebben we jouw hulp nog wel bij nodig, want jij kunt een lijstje inleveren met jouw persoonlijke favorieten. Ter inspiratie bespreken de presentatoren van Groot Nieuws Radio komende weken hún favoriete nummers. Deze maandag de top 3 van Lukas.

Bethel Music - No Longer Slaves

"Ik was erbij op 31 mei in Amsterdam, bij het concert van Bethel Music. Voor mij was het een prachtige kennismaking met de liederen van dit muziekcollectief. Denk aan 'Spirit Break Out', 'King Of My Heart', 'This Is Amazing Grace' en 'One Thing Remains'. Die luister ik elke week wel een keer. Toen bij het concert 'No Longer Slaves' werd ingezet, gebeurde er iets is bij het publiek. Je zou het herkenning kunnen noemen, maar het was vooral een groot feest om te vieren dat we geen slaaf zijn van angst, maar een kind van God."

Hillsong Worship - What A Beautiful Name (ft. Brooke Ligertwood)

"Vorige week werd dit lied van Hillsong Worship uitgeroepen tot beste lied en beste aanbiddingslied bij de uitreiking van de Dove Awards. Een prachtig lied dat gaat over de kracht die schuilt in de naam van Jezus. Op het album 'Let there be light' van Hillsong Worship staan trouwens nog meer pareltjes van liederen!"

Mensenkinderen - Geef Kostbaar Licht

"Nu is het Liedboek voor de Kerken uit 1973 niet persé mijn meest favoriete liedbundel, maar wat Bas van Nienes gemaakt heeft van een aantal liederen, kan ik erg waarderen. Dit lied maakt me stil en zet me stil bij de tekst van dit gezang. 'Leer Gij ons te bouwen op die Getrouwe, die ons 't vaderland heeft doen aanschouwen. Kyrieleis.' Prachtig!"

Breng hier je stem uit voor de Top 1008! Stemmen kan tot en met 25 november. De Top 1008 wordt uitgezonden vanaf 18 december. De finale is dit jaar op 30 december.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari