Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Gerald Troost Hemelhoog
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Gerald Troost Hemelhoog
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Gerald Troost Hemelhoog
Luister

De 3 favoriete liederen van... Nando Kok

Top1008_2017_lijstjevannandomaandag 30 oktober 2017 11:10

We zitten in de laatste stemmaand van de Top 1008. Nu is het moment om jouw lijstje in te dienen, dan alleen dan kunnen we jouw voorkeuren meenemen in de samenstelling van de lijst. Ter inspiratie vind je hier drie liederen waarop Nando Kok, presentator van Sandwich, heeft gestemd. De Top 1008 is vanaf 18 december te horen bij Groot Nieuws Radio.

Je kunt jouw lijstje voor de Top 1008 maken op deze stempagina. Als dank voor je stem, ontvang je de CD 'Lopen op het water'.

Matt Maher - Because He Lives (Amen)

"Matt Maher heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt tijdens Opwekking 2017. Zijn bevlogenheid tijdens het afsluitende aanbiddingsconcert heeft mij erg doen uitkijken naar een nieuw album, die kwam nu enkele weken geleden uit (en ga ik als vrije keuze nog toevoegen). Dit nummer blijft prachtig, zeker om met vele anderen samen te zingen."

DC Talk - Jesus Freak

"Alltime classic! Jeugdsentiment! Ik herken mij helemaal in de tekst en die trok me ook wel door de pubertijd heen."

Plumb - Stranded

"Wat een topzangeres en wat een klassieker. Ooit ontdekt op een verzamelaar, en daarna heb ik het album een andere cd's uit haar oeuvre toegevoegd aan m'n collectie. Ondanks haar vele muzikale kanten vind ik met name die rauw geproduceerde eind jaren 90 pop-rock haar lekkerste muziek."

Wat zijn jouw favoriete liederen? Maak hier jouw lijstje voor de Top 1008!

Bekijk ook het Top 1008-lijstje van Lukas. Komende weken vind je op grootnieuwsradio.nl meer lijstjes van presentatoren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > oktober