Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Gerald Troost Maak Een Verschil
Luister

Pearl Jozefzoon komt met kerst-cd

pearljozefzoondonderdag 02 november 2017 10:20

Het Licht komt eraan is het eerste kerstalbum van Pearl Joan Jozefzoon. In Backstage vertelde Pearl wat ze zo bijzonder vindt aan dit album dat op 6 november uitkomt. "Kerst is voor mij de leukste tijd van het jaar. Het verhaal dat God naar ons toekwam en één van ons werd maakt het echt bijzonder."

"Het opnemen is in de zomer geweest. Voor mij maakt dat niet zoveel uit,  ik kan het hele jaar door wel kerstliedjes zingen. Dat gevoel hoef ik niet van ver op te roepen, dat is er gewoon. Ik krijg het snel bij nummers waar ik met anderen zing. Dat is voor mij het kerstgevoel, samen met je familie of gemeenteleden die mooie songs zingen." 

Cd uitbrengen

"Ik heb al heel lang in mijn hoofd dat ik deze cd wilde uitbrengen. Ik houd zo van de decemberperiode. Dat hoort bij mij. Ook heb ik in de decembermaand veel optredens. Vaak hoor ik van mensen achteraf: kunnen we ook een cd kopen? en dan moet ik altijd nee zeggen. en nu dacht ik: nu ga ik het opnemen." 

Bijzonder

Pearl staat veel op het podium. Hoe staat ze stil bij het Kerstfeest? "Ik vind dat ik Kerst vier op het podium met de mensen in de zaal. Om samen met hun Kerst te vieren is echt bijzonder. Natuurlijk is er is altijd nog wel een moment dat ik er echt bij stil kan staan, met mijn familie." 

U kunt hier het gesprek terugluisteren

Ervaar je problemen met het terugluisteren? Volg dit stappenplan!

« Terug

Deel via