Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Kees Kraayenoord Beschermer (Gerust In Uw Belofte)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Kees Kraayenoord Beschermer (Gerust In Uw Belofte)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Kees Kraayenoord Beschermer (Gerust In Uw Belofte)
Luister

Nieuw worshipalbum Reyer heet 'Hoop in mij'

reyersqmaandag 06 november 2017 14:55

'Hoop in mij' is de titel van het nieuwe album van Reyer dat hij op 24 februari 2018 live gaat opnemen in de Basiliek in Veenendaal. "Het wordt een live-aanbiddingsalbum. We gaan een avond samenzang hebben met elkaar, we gaan God prijzen, maar er zijn ook liederen waar we komen met onze vragen, onze twijfel en ons ongeloof", vertelt Reyer maandagmiddag in Backstage.

"Alle aspecten van het leven van een christen komen er in terug." Met zijn nieuwe album wil Reyer 'benaderbare liedjes' introduceren voor de kerk. Dinsdag introduceerde hij in Backstage twee nieuwe liederen: 'Mijn Anker' en 'Ik weet hoe goed mijn God is'.

Het lied 'Mijn Anker' schreef Reyer samen met Freek van der Brugge, Matthijn Buwalda, Jeremy Keurentjes en Kees Kraayenoord. "Iedereen die luistert zal vast wel voorbeelden hebben van moeilijke dingen in het leven. Tijden van verlies, het falen van mensen die je kent, dat daardoor je vertrouwen beschaamd wordt. Vooral dat laatste thema, daarvan is het goed dat er liederen zijn die dat benadrukken", vertelt Reyer op Groot Nieuws Radio. "Juist in de stormen, dat is de symboliek die in dit lied wordt gebruikt, kun je vanuit de vrede uitzingen dat Hij goed is. Dat hebben we geprobeerd te vangen in dit lied."

Zelf heeft Reyer ook zulke tijden gekend. In zijn tienerjaren had hij last van depressiviteit, paniekaanvallen en stress, ook op het podium. Maar, zo zingt hij in dit lied, "geen storm is sterker dan het anker van mijn ziel dat Jezus is".

Het hele gesprek met Reyer, ook over zijn andere bezigheden als muzikant en producer, kun je hier terugluisteren.

Ervaar je problemen met het terugluisteren? Volg dit stappenplan!

Luister hier het lied 'Mijn Anker':

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > november