Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Chris Tomlin Amazing Grace (My Chains Are Gone)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Chris Tomlin Amazing Grace (My Chains Are Gone)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Chris Tomlin Amazing Grace (My Chains Are Gone)
Luister

De 3 favoriete liederen van... Marien Korterink

Top1008_2017_lijstjevanmariendinsdag 07 november 2017 13:29

De stembus van de Top 1008 gaat aan het einde van deze maand dicht. Om precies te zijn op 25 november. Heb jij je lijstje al ingediend? Marien Korterink, presentator van De Dag Van Vandaag, al wel. Voor grootnieuwsradio.nl licht hij drie liederen uit die er voor hem uitsprongen dit jaar. De Top 1008 hoor je vanaf 18 december bij Groot Nieuws Radio!

Je kunt jouw lijstje voor de Top 1008 maken op deze stempagina. Als dank voor je stem, ontvang je de CD 'Lopen op het water'.

Bethel Music - King Of My Heart

"Afgelopen jaar was Bethel Music in AFAS Live in Amsterdam en ik was erbij. Supergaaf! Ik hou van de muziek die ze maken en de artiesten die in dit collectief zitten, zoals Amanda Cook! Dit nummer heb ik afgelopen jaar veel gedraaid en iedere keer als ik dat doe, word ik er weer heel gelukkig van. Ook vanwege de mooie poëtische teksten, over 'God die de wind in de zeilen is', 'het anker in de golven'... mooie beeldspraak!"

Brian & Jenn Johnson - For The One

"Die tekst gewoon. Daar zit écht alles in. Dit is voor mij geloven in de praktijk, honderd procent! Soms wordt er heel veel gepráát over geloven, maar volgens mij moeten we het gewoon laten zien en doen. Ook al doe ik dat ook zo vaak niet, als ik dit hoor, word ik weer aangespoord om er mee bezig te zijn. Ga dit luisteren!"

NEEDTOBREATHE - Hard Love

"Ik vind dit een toffe band. Ze maken fijne muziek mét goede teksten. En dat begín van dat nummer: lekker meegalmen!"

Breng hier je stem uit voor de Top 1008! Stemmen kan tot en met 25 november. De Top 1008 wordt uitgezonden vanaf 18 december. De finale is dit jaar op 30 december.

Bekijk ook de Top 1008-lijstjes van Lukas en Nando.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari