Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Deep Down (Walk Through Fire) (Acoustic)
Luister

De 3 favoriete liederen van... Hans van Vuuren

Top1008_2017_lijstjevanhansdonderdag 23 november 2017 00:00

Je hebt nog een paar dagen de tijd om jouw lijstje te maken voor de Top 1008. Kies de mooiste liederen uit, breng je stem uit en luister vanaf 18 december naar de lijst op Groot Nieuws Radio. Als dank ontvang je een mooie CD. Hans van Vuuren, presentator van Backstage en 't Heerlijk Loflied, vertelt over 3 liederen waar hij zelf heeft gestemd voor de Top 1008.

Je kunt jouw lijstje voor de Top 1008 maken op deze stempagina. Als dank voor je stem, ontvang je de CD 'Lopen op het water'.

REZ - Where Roses Grow

"Wat 'The Bohomian Rhapsody' en 'Hotel California' zijn voor de Top 2000-luisteraars, dat is 'Where Roses Grow' voor mij. Een van de meest bezielde blues-liederen die ik ken, met de rauwe stem van Glenn Kaiser, die me in m’n jeugd uren, dagen, wéken luisterplezier heeft gegeven. Samen met 'Time' van Phil Keaggy dé klassieker van de Top 1008."

Natalie Grant - Held

"Al jaren staat 'Held' in mijn stemlijstje. Niet alleen omdat Natalie Grant een van de mooiste stemmen uit het gospelcircuit heeft, maar ook omdat de combinatie van dynamische power en integere ingetogenheid prachtig samensmelt in dit lied dat ruimte heeft voor vragen over het lijden in onze wereld."

Philippa Hanna - Even Now

"Nog nooit heeft Philippa me muzikaal teleurgesteld. Een week voordat Groot Nieuws Radio van start ging, hoorde ik haar voor het eerst live zingen. Ik was verkocht. Engels meisje met prima gitaarspel en een plezierige stem, die graag haar boodschap met de wereld deelt. Positief, maar compromisloos, luchtig, maar toch met een heerlijke 'urgentie' in haar aanpak."

Breng hier je stem uit voor de Top 1008! Stemmen kan tot en met aanstaande zaterdagavond 25 november. De Top 1008 wordt uitgezonden vanaf 18 december. De finale is dit jaar op 30 december.

Bekijk ook de Top 1008-lijstjes van LukasNandoMarien en Tim.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari