Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Rebecca St. James Wait For Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Rebecca St. James Wait For Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Rebecca St. James Wait For Me
Luister

Drie goede gesprekken van week 48

weekoverzicht_2017_week46vrijdag 01 december 2017 17:00

Wat een mooie week was het! Veel luisteraars besloten om vriend te worden en Groot Nieuws Radio financieel te ondersteunen. Dankjewel! Daarnaast hadden we mooie gesprekken die de moeite waard zijn om dit weekend eens terugluisteren. Christian Verwoerd was te gast in Backstage om te vertellen over zijn nieuwe CD. En Sinterklaas schoof aan in Sandwich!

1. Tussen Egypte en Kanaan

Christian Verwoerd nam precies een jaar geleden een break van drie maanden, om zijn stem rust te geven. In deze woestijnperiode ontving hij nieuwe inspiratie om het nieuwe album 'Tussen Egypte en Kanaän' te maken. Woensdag was Christian te gast in Backstage. "Ik ontdek nu: hoe meer je bezig bent, hoe meer het gevaar komt dat je je identiteit haalt uit je werk."

Het gesprek met Christian in Backstage kun je hier terugluisteren.

Ervaar je problemen met het terugluisteren? Volg dit stappenplan!

2. "Euthanasie is bedoeld als laatste redmiddel"

Een indringend artikel dit weekend in de Telegraaf. Een stel van eind zestig heeft besloten om tegelijkertijd uit het leven te stappen. De één heeft kanker, de ander is dementerend. Theo Boer, universitair docent medische ethiek, vindt het artikel "aanstootgevende reclame voor het samen sterven". Euthanasie is volgens hem bedoeld als laatste redmiddel en niet bedoeld voor een prachtige dood.

Het hele gesprek met Theo Boer kun je hier terugluisteren.

Ervaar je problemen met het terugluisteren? Volg dit stappenplan!

3. Sinterklaas in Sandwich

Het was even schrikken hoor, als Sinterklaas opeens in de studio van Groot Nieuws Radio staat. Hij bracht niet alleen cadeautjes mee voor de medewerkers van Groot Nieuws Radio, hij riep ook op om vriend te worden van Groot Nieuws Radio. En voor presentator Nando Kok had Sinterklaas een gedichtje gemaakt. Bekijk hier de binnenkomst van Sinterklaas!

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > december