Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Lauren Daigle

laurendaiglemaandag 04 december 2017 00:00

Het is alweer tweeënhalf jaar geleden dat Lauren’s debuutalbum 'How Can It Be' verscheen en iedereen blijft er de mond vol van houden. Ze is ook op Groot Nieuws Radio niet meer weg te denken. We blijven mooie reacties krijgen op liederen als 'Once And For All', 'Power To Redeem', 'First' en ‘Come Alive (Dry Bones)’. Na het debuut verscheen vorig jaar het kerstalbum 'Behold'.

Ze mocht al meerdere Dove Awards in ontvangst nemen, evenals een Billboard Award, een American Music Award en een Zilveren Duif. Ook een nominatie voor de Grammy's is noemenswaardig.

Lauren begon als zangeres in een koor en werd daar later dirigent. Ze deed 2 keer mee aan American Idol, waar ze steeds wel bij de laatste 50 zat, maar nergens de finale haalde. Rond die tijd (2012) werd ze uitgenodigd om een workshop bij te wonen van platenlabel Centricity. Toen bleek dat een muzikant die daar zou, ziek was geworden, viel Lauren voor hem in. Het label was dusdanig onder de indruk, dat ze haar een platencontract aanboden. Haar eerste album behaalde inmiddels de gouden status.

Beeld: Facebookpagina Lauren Daigle

« Terug

Deel via