Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

21:58 - 21:58 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

LEV Naast Je Lopen
Luister

"Elke keer mogen we opnieuw Jezus ontvangen"

pearljozefzoonwoensdag 06 december 2017 13:55

Kerst vertelt het bekende verhaal van de geboorte van Jezus. Dat verhaal vertelt Pearl Jozefzoon ook op haar nieuwe album 'Het Licht komt eraan' dat in oktober werd uitgebracht. Het kerstfeest is voor Pearl geen groot cliché, maar wordt de boodschap elke keer weer nieuw. "Elke keer mogen we opnieuw Jezus ontvangen, zoals Maria Jezus heeft ontvangen", vertelt ze woensdag op Groot Nieuws Radio.

"Voor mij is Kerst elke keer weer stil staan bij elk woord dat je zingt. Dan denk je: wauw, dit is wat God voor ons heeft gedaan, wat Jezus voor ons heeft gedaan", vertelt Pearl Jozefzoon in Sandwich. "Kerst is een bijzonder mooi feest. God die mens wordt, liefde wordt mens. En het is ook gewoon de tijd van samen met familie zijn. We komen bij elkaar, het is gezellig, we zingen kerstnummers, wet eten, je ontmoet elkaar. Dat vind ik fijn aan de kerstperiode, dat je daar stil bij kan staan."

Voor Pearl is december de tijd van het jaar waarin ze het meest optreed. Steeds vaker kreeg ze na een concert de vraag of er een CD beschikbaar was met haar kerstliederen. Toen kwam de gedachte: ik ga een paar van mijn favoriete kerstsongs opnemen!

In Sandwich was Pearl Jozefzoon woensdag te gast tussen 13:00 en 14:00. Verdeeld over een aantal blokjes vertelt ze en zingt ze liederen van haar album. Hieronder kun je de drie delen terugluisteren. 18 december geeft Pearl Jozefzoon een kerstconcert in de Slinger in Houten.

Deel 1 kun je hier terugluisteren.

Deel 2 kun je hier terugluisteren.

Deel 3 kun je hier terugluisteren.

Ervaar je problemen met het terugluisteren? Volg dit stappenplan!

Beeld: PearlJoan.com

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari