Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Heartbeat Worship Welkom Thuis
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Heartbeat Worship Welkom Thuis
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Heartbeat Worship Welkom Thuis
Luister

Casting Crowns - It's Finally Christmas (EP)

Casting Crowns - It's Finally Christmas (EP)maandag 11 december 2017 00:00

Op het vorige Casting Crowns-kerstalbum 'Peace On Earth' (2008) werd in het lied 'While You Were Sleeping' al duidelijk hoe Mark Hall erin slaagde een zinvolle vertaalslag te maken vanuit het kerstverhaal naar onze tijd. Zijn vraag of ook onze wereld – net als die van 2000 jaar geleden – niet ligt te slapen terwijl de Messias geboren is, zette de wereld even aan het denken.

Ook nu brengt Hall het héél dichtbij. In het lied 'Somewhere In Your Silent Night' gaat hij in op de gevoelens die binnen in je kunnen leven. Terwijl de wereld uitbundig doet, voel jij je eenzaam en verdrietig. Casting Crowns steekt je een hart onder riem:

"Somewhere in your silent night, Heaven hears the song your broken heart has cried, Hope is here, just lift your head, For love has come to find you, Somewhere in your silent night"

Het zal voor de fans van Casting Crowns een vreugde zijn dat op dit album weliswaar minder liederen staan, maar wél meer zelfgeschreven liederen, waaronder ook het lied 'Make Room', waarin Matt Maher een gastrol heeft. Mooie klassiekers als 'O Holy Night', 'Angels We Have Heard On High' en 'What Child Is This' hebben wel een plek op het album gevonden.

De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via