Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

Hoe je thuis en onderweg kunt luisteren naar Groot Nieuws Radio

listendinsdag 19 december 2017 10:00

Hoe luister jij naar Groot Nieuws Radio? Wist je dat er verschillende manieren zijn waarop je kunt luisteren naar je favoriete station? Op elk moment en op elke plek kun je genieten van de beste christelijke muziek en interessante interviews en gesprekken. In dit artikel leggen we uit hoe je Groot Nieuws Radio kunt ontvangen, ook als na 1 januari 2019 de stekker uit de zendmast van 1008 AM gaat.

Thuis

Ben je thuis? Dan heb je maar liefst 4 mogelijkheden om te luisteren naar Groot Nieuws Radio. Met een DAB+ radio of een internetradio stem je heel eenvoudig af op Groot Nieuws Radio. Ook op je computer, laptop, tablet of smartphone kun je luisteren. Ga naar onze website of download de app Tune In Radio (iOS, Android) om meteen af te stemmen op Groot Nieuws Radio.

Ben je klant bij KPN, Telfort, XS4ALL, Solcon of Delta? En heb je interactieve tv in je pakket zitten? Dan kun je ook via je televisie luisteren naar Groot Nieuws Radio. De kanaalnummers vind je hier.

Onderweg

Zit je in de auto, op de fiets of in de trein? Ook dan kun je naar Groot Nieuws Radio luisteren. Probeer bijvoorbeeld de Sangean DPR-39, die te koop is onze winkel. Deze draagbare DAB+ radio kun je aansluiten op je huidige autoradio. Ook kun je oortjes aansluiten om in de trein of op de fiets te luisteren. Je kunt ook een DAB+ radio kopen om in te bouwen in je auto. Informeer bij een elektronicazaak of een autogarage naar de mogelijkheden voor jouw auto.

Je kunt ook via internet luisteren naar Groot Nieuws Radio. Download de app Tune In Radio (iOSAndroid) en luister. Zorg wel dat je een ruime databundel hebt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees hier meer over hoe je kunt luisteren naar Groot Nieuws Radio

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > december