Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Don Francisco Adam, Where Are You
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Don Francisco Adam, Where Are You
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Don Francisco Adam, Where Are You
Luister

Groot Nieuws Radio stapt over naar ANP en ANWB

nb_trafficzaterdag 23 december 2017 00:00

Vanaf 1 januari hoor je op Groot Nieuws Radio het nieuws van ANP en de verkeersinformatie van de ANWB. Het nieuws en de file-informatie is te horen op elk heel uur en in de spitstijden ook op de halve uren. "Het ANP en de ANWB zijn al jarenlang betrouwbare partijen op dit gebied, we stappen met veel plezier naar hen over", zegt Hanno Janse, eindredacteur bij Groot Nieuws Radio.

De reden dat Groot Nieuws Radio overstapt naar nieuwe aanbieders van nieuws en verkeersinformatie is dat Novum en de VID beiden stoppen met het aanbieden van hun diensten aan radiozenders. Novum werd al in 2014 overgenomen door het ANP. Veel radiostations maakten gebruik van het Novum Nieuws. De VID stopt met verkeersinformatie op de radio als gevolg van een reorganisatie, aldus de vakwebsite Radiofreak.

Vanaf 5 februari is er ook 's nachts op Groot Nieuws Radio elk heel uur nieuws van ANP te horen. De ANWB meldt zich op doordeweekse dagen tussen 06:00 en 22:30 uur. In het weekend hoor je de verkeersinformatie tussen 08:00 en 18:00 uur.

Beeld: Pexels

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > december