Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Stuart Townend How Deep The Father's Love For Us
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Stuart Townend How Deep The Father's Love For Us
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Stuart Townend How Deep The Father's Love For Us
Luister

Signaal landelijk DAB+ netwerk fors verbeterd

radioluisterendonderdag 11 januari 2018 12:00

Het landelijke DAB+ netwerk van de commerciële radiostations, waar Groot Nieuws Radio ook gebruik van gemaakt, is fors uitgebreid. In het hele land zijn er meer en sterkere zenders geplaatst. Hierdoor is het signaal op DAB+ nu dusdanig goed, dat de programma's in vrijwel het gehele land (> 97 procent) te ontvangen zijn. Met deze upgrade is nu ook de binnenhuisontvangst verbeterd.

Groot Nieuws Radio zendt uit via hetzelfde netwerk waar ook de zenders van de Vereniging Commerciële Radio (VCR) zijn aangesloten, zoals Radio 538, Veronica, Sky Radio, Qmusic en BNR Nieuwsradio.

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio: "We zijn erg blij dat de ontvangst van DAB+ steeds beter wordt. Zo kun je in het hele land onderweg genieten van de programma's van Groot Nieuws Radio in goede audiokwaliteit. Met deze verbetering wordt het ontvangst thuis ook steeds beter." Groot Nieuws Radio zendt nog tot 1 januari 2019 uit via de middengolf op 1008 AM.

Afstemmen

Groot Nieuws Radio zendt nu uit op DAB+ via verschillende kanalen en netwerken. Je kan zelf een kanaal selecteren op je DAB+ radio die in jouw regio het sterkste signaal heeft. Het is daarvoor noodzakelijk om eerst de zenderlijst opnieuw in te laden.

  • 6B - naam: GROOTNIEUWSRADIO (regionaal, midden en noordoost-Nederland)
  • 11C - naam: GrootNieuwsRadio (landelijk commercieel)
  • 12B - naam: GNR test (randstad, west-Nederland)

Lees hier meer over de ontvangst van Groot Nieuws Radio via DAB+. Wil je een digitale radio aanschaffen? Kijk eens in onze winkel!

« Terug

Deel via

Archief > 2018 > januari