Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Lied 'Vul dit huis met Uw glorie' in Opwekking

opw2018_oneway_sq_fbpvrijdag 26 januari 2018 13:20

Het lied 'Vul dit huis met Uw glorie' komt op de nieuwe CD van de Opwekking Band te staan. Dat maakte Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, vrijdagmiddag bekend op Groot Nieuws Radio. Ook maakte hij een nieuwe spreker voor de Pinksterconferentie bekend. Edgar Holder van de gemeente Levende Steen Ministries in Spijkenisse zal spreken op de zaterdagochtend.

'Vul dit huis met Uw glorie' is een lied dat geschreven is door Jafeth Bekx van de band InSalvation. Vorig jaar verscheen dit lied in het Engels op hun album 'NEON'. Jafeth schreef het lied toen hij in zijn stille tijd een tekst uit Romeinen 11 las: Want uit Hem, en door Hem, en tot Hem zijn alle dingen. Hem zij de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen.

Edgar Holder (66) is van Surinaamse afkomst en was eerder als voorganger verbonden aan de kerk van Johan Maasbach. In 1992 richtte hij een nieuwe gemeente op, wat nu Levende Steen Ministries heet. De diensten met Holder zijn ook elke zaterdagochtend te zien op SBS6.

Eerder maakte Stichting Opwekking bekend dat Henk Stoorvogel zal spreken op de Pinksterconferentie in 2018. Hij zal te horen zijn in de dienst op vrijdagavond. Ook Daniëlle Strickland is bevestigd. Zij is de eerste vrouwelijke spreker ooit op het hoofdpodium van Pinksterconferentie Opwekking.

Beeld: Facebookpagina Stichting Opwekking

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari