Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Chris August The Campfire Song
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Chris August The Campfire Song
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Chris August The Campfire Song
Luister

Drie goede gesprekken van week 4

weekoverzicht_2018_winterthemavrijdag 26 januari 2018 18:00

Elk weekend vind je op grootnieuwsradio.nl drie gesprekken die de moeite waard zijn om terug te luisteren. Deze week kiezen we onder andere voor het gesprek met Lydia Zimmer, die bekendmaakte te gaan stoppen met zingen. In Backstage vertelden een aantal bandleden van Sela over het nieuwe album 'God van Leven' en in Bij Jorieke hoorde je het indrukwekkende verhaal van Franka. Luisteren kan hier!

1. De mannen van Sela

Een aantal van de bandleden van Sela schoven maandag aan in de studio om in Backstage te vertellen over de nieuwe CD 'God van Leven'. Over hoe Jezus centraal staat op het album. "We geloven dat dit de kern is van wat we doen, dat het alleen om Jezus gaat en niet om al die theologische verhalen die we aanhangen. Dat is ook mooi en boeiend, daar kunnen we van leren en van onder de indruk zijn. Maar Jezus is de kern van wat we doen", vertelde Adrian. 

Het hele gesprek kun je hier terugluisteren.

2. Lydia Zimmer stopt met zingen

Het is altijd spannend als er weer iemand onder een cape de studio van Groot Nieuws Radio binnenkomt. Jorieke ontving verrassingsgast Lydia Zimmer. Ze maakte bekend dat ze na de zomer wil stoppen met zingen. "Ik merk langzaam dat het zingen te veel voor me is. Ik wil heel graag verder met wat ik heb geleerd door mijn burn-out", vertelt Lydia.

Het hele gesprek met Lydia Zimmer in Bij Jorieke kun je hier terugluisteren.

3. Een harnas om het hart

Voor het oog van haar omgeving was het leven van Franka Huveneers keurig op orde. Ze heeft een leuke gezin, een goede baan als coach en een prima relatie. Ze had geen idee dat onder deze buitenkant innerlijke gebrokenheid en oude pijn zat. Tijdens een retraite schrok ze van wat er naar boven kwam. Dit schudde haar leven door elkaar en alle fundamenten van zekerheid vielen weg.

Het hele gesprek met Franka in Bij Jorieke kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari