Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Matthijn Buwalda Verwondering
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Matthijn Buwalda Verwondering
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Matthijn Buwalda Verwondering
Luister

Jingles Groot Nieuws Radio krijgen update

audio_pexelsmaandag 05 februari 2018 00:00

Als je vanaf deze maandag naar Groot Nieuws Radio luistert, kun je het resultaat horen: de jingles, uuropeners en fillers zijn vernieuwd. Directeur Wilfred Hardeman: "De jingles hoor je meerdere keren per uur voorbij komen op de radio. Het is daarom belangrijk om ze regelmatig te vernieuwen. Dit is hoe christelijke radio in 2018 moet klinken: modern, fris en toegankelijk."

Wilfred Hardeman: "We trekken een nieuwe jas aan, maar blijven trouw aan onze opdracht om het evangelie een prominente plek in de ether te geven." Het vernieuwde jinglepakket is tot stand gekomen in samenwerking met PURE Jingles, een bedrijf dat voor meerdere landelijke radiozenders audiovormgeving maakt.

De bekende Groot Nieuws Radio-jingles zijn opnieuw ingezongen door onder meer zangeres Sharon Kips. Ook zijn er vanaf nu twee stationvoices te horen: Henk van Steeg en Joke Buis. "We zijn erg blij dat we vanaf vandaag zowel een mannen- als een vrouwenstem als stationvoice hebben", zegt Wilfred Hardeman.

Henk van Steeg en Joke Buis nemen het stokje over van Joost Dekker. Hardeman: "Joost is al vanaf de start van Groot Nieuws Radio betrokken als stationvoice. We zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft in die tien jaar waarin hij 'onze' stem was."

Beeld: Pexels

« Terug

Deel via

Archief > 2018 > februari