Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

The Psalm Project God Van Liefde, God Van Trouw
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

The Psalm Project God Van Liefde, God Van Trouw
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

The Psalm Project God Van Liefde, God Van Trouw
Luister

Peter Burger & Luca Genta - Stil worden tot God (deel 3)

Peter Burger & Luca Genta - Stil worden tot God (deel 3) 17:00

De cd 'Stil worden tot God (deel 3)' is een album met instrumentale aanbiddingsmuziek. Je hoort vanuit de Martinikerk te Bolsward de instrumentale solisten Peter Burger (orgel), Elsemarieke den Hartogh (fluiten en whistles) en Luca Genta (Whistles en cello). Het album biedt ons ruim een uur lang muziek om stil te worden en dicht bij God te zijn. Volgens Peter Burger is het ook een album over kwetsbaarheid.

Want kunnen en mogen wij wel stil worden tot God, ook als we er in het leven een puinhoop van maken? Peter concludeert: "Ik word geen beter mens. Ik kan het niet vanuit mezelf. Ik sta niet boven de gebrokenheid. Net als iedereen zit ik er gewoon middenin. En juist die gedachte en wetenschap heeft ervoor gezorgd dat de inhoud van de liederen nog meer zijn gaan spreken voor mij."

De CD begint met het lied 'Stil Mijn Ziel Wees Stil'. Want stil worden heeft juist ook met onze ziel te maken. En als we stil worden tot God komen we op de beste en mooiste plaats terecht. Daarom gaat de album verder met 'Aan Uw Voeten, Heer'. De verder psalmen, gezangen en geestelijke liederen op de cd vertellen in grote lijnen over Gods heilsplan voor deze wereld.

De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via