Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Luister drie goede gesprekken van week 6

weekoverzicht_2018_winterthemavrijdag 09 februari 2018 18:00

Elk weekend vind je op grootnieuwsradio.nl drie gesprekken die je dit weekend eigenlijk moét terugluisteren. Nouja, niets moet natuurlijk, maar we raden het wel van harte aan! Deze week hadden we mooie gesprekken over relaties en huwelijk, omdat de Marriageweek van start ging. En we kregen een paar goede tips hoe we goed met sociale media kunnen omgaan.

1. Het fundament van het huwelijkshuis

Al bijna veertig jaar zijn Willem en Marian de Vink met elkaar getrouwd. Ze schreven samen het boek 'Hemels Huwelijk' waarin ze met persoonlijke anekdotes veel aspecten van het huwelijk belichten. "Op basis van genade kan je in het huwelijk tegen elkaar zeggen: jij bent er voor mij zonder voorwaarde. Genade betekent dat je elkaar het beste gunt. Genade vergeeft en begint opnieuw als dat nodig is."

Het gesprek met Willem en Marian de Vink kun je hier terugluisteren.

2. Ben ik Facebookverslaafd?

Sociale media is steeds vaker een belemmering voor het gewone leven, concludeert Verslavingskunde Nederland. Marien sprak in De Dag Van Vandaag met Aline Verhoeff, klinisch psycholoog bij Eleos, over een sociale media-verslaving. In het gesprek gaf ze ook enkele praktische tips die je kunt toepassen als je op een goede manier wil omgaan met sociale media.

Het hele gesprek met Aline Verhoeff kun je hier terugluisteren.

3. De start van de Marriageweek

Aan de start van de Marriageweek stond de uitzendin van De Dag Van Vandaag woensdag in het teken van relaties en huwelijk. Luisteraars Rolf en Sanne Rook mochten in Rhenen een hapje eten en ondertussen met elkaar in gesprek gaan over hun relatie. Verslaggever Eunice was daarbij en deed verslag. In de studio sprak Marien met relatiecoach Cocky Drost. Een aanrader om te luisteren dit weekend!

De uitzending van De Dag Van Vandaag kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari