Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Jenni Dufoort: God is relaxter dan we denken

jennidufoortwoensdag 07 maart 2018 14:55

Het album 'Light' van Jenni Dufoort is de CD van de Week op Groot Nieuws Radio. In Backstage vertelde ze woensdag over de boodschap van deze plaat. "God is veel relaxter dan we denken. De stress van of ik het wel goed doe, of ik een goede christen ben: we kunnen relaxed worden, want God is een goede vader." Voor Jenni was dat een grote ontdekking, vertelt ze op Groot Nieuws Radio.

"Als mijn dochter vraagt om twee kilo sneop, zeg ik 'nee', dan zeg ik 'hier is een wortel'. Maar ik word niet boos op haar. Ik zeg niet 'stom kind'. Nee, ik zeg: 'dit is niet goed voor je. Ik denk dat de relatie met God ook zo is. God leidt mij hoe ik christen moet zijn en hoe ik moet geloven", vertelt Jenni Dufoort.

Jenni kende in haar leven een tijd dat ze met God worstelde. Dat was na het overleden van de echtgenoot van een vriendin. Jenni bad en geloofde dat God hem zou genezen, maar toch overleed hij. Sinds die tijd wil Jenni open, eerlijk en transparant zijn over wat ze meemaakt in haar leven. Niet alleen in de relatie met God, maar ook met de mensen om haar heen. "Je mag gewoon eerlijk zijn met God, met elkaar. Dat is eigenlijk de snelste weg naar genezing, dan al die mooie christelijke woorden te blijven zeggen."

Het hele gesprek met Jenni Dufoort kun je hier terugluisteren.

Beeld: Groot Nieuws Radio

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari