Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Brian & Jenn Johnson You're Gonna Be OK
Luister

Ontdek internetradio als alternatief voor de middengolf

marienmetyamahavrijdag 23 maart 2018 00:00

Over ruim 9 maanden stopt de uitzending van Groot Nieuws Radio via de middengolf. Om precies te zijn: op 1 januari 2019. Daarom is het belangrijk om in de komende periode over te stappen op een andere manier van luisteren. Een van de opties is internetradio. In dit artikel lees je hoe je via internet kunt luisteren naar jouw christelijke radiostation!

Misschien luister je al lange tijd naar Groot Nieuws Radio via internet. Je hoeft alleen maar je laptop, computer, smartphone of tablet erbij te pakken en naar onze site te gaan. Daar vind je een oranje luisterknop waarmee je meteen kunt gaan luisteren. Op je smartphone en tablet kun je ook onze app downloaden (iOS, Android). Ook via de app Tune In Radio is Groot Nieuws Radio goed te horen.

Internetradio

Ga je voor meer gemak en een goeie speaker? Kies dan voor de internetradio! In onze winkel vind je een aantal modellen waarmee je via je wifi-verbinding thuis kunt afstemmen op Groot Nieuws Radio. Daarnaast kun je via een internetradio op duizenden andere stations afstemmen, waaronder op het christelijke jongerenstation Seven FM.

Met bijvoorbeeld de Sangean WFR-27C kun je zelfs via internet én DAB+ luisteren. Ben je thuis, dan kun je het beste luisteren via wifi. Onderweg, buiten en op de camping kun je via DAB+ afstemmen.

Luisterwijzer

Wil je advies op maat? Bekijk dan de Luisterwijzer! Vul de vragen in en ontdek hoe jij in jouw situatie het beste naar Groot Nieuws Radio kunt luisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari