Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Don Moen I Want To Be Where You Are (Live)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Don Moen I Want To Be Where You Are (Live)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Don Moen I Want To Be Where You Are (Live)
Luister

Nieuw lied in Opwekking: 'What A Beautiful Name'

zangfestijn_opwdonderdag 15 maart 2018 12:30

Het lied 'What A Beautiful Name', bekend van Hillsong Worship, komt op de nieuwe CD van Opwekking te staan. Opnieuw komt er een lied in de bundel dat niet vertaald wordt, een lijn die vorig jaar werd ingezet. "We hebben opnieuw een selectie van liederen gemaakt die de kerk verder zal ondersteunen", zegt Opwekking-directeur Ruben Flach donderdag in Sandwich.

Het aanbiddingslied 'What A Beautiful Name' schreef Brooke Ligertwoord samen met Ben Fielding en werd dit jaar nog bekroond met een Grammy Award.

Avondmaal

Ruben Flach maakte ook bekend dat er een lied over het avondmaal komt op de nieuwe CD van Opwekking. "Persoonlijk vind ik het een mooi lied, dat hopelijk veel gezongen gaat worden in avondmaalsdiensten." De titel maakte Flach nog niet bekend. 

Zangfestijn

Eerder werd al bekend dat het lied 'Wij hebben U lief' (van Elisa Krijgsman en Reyer) en 'Vul dit huis met Uw glorie' (InSalvation) op de nieuwe CD van Opwekking gaan verschijnen. Het album wordt opgenomen in het weekend van vrijdag 23 maart tijdens het Zangfestijn. De presentatie van 'Opwekkingsliederen 42' is tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking, die van start gaat op vrijdag 18 mei.

Beeld: Stichting Opwekking

« Terug

Deel via

Archief > 2018 > maart