Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Album Hanne de Vries nog niet zeker

Hannedevries_notafairytaledonderdag 05 april 2018 16:54

Op de planning staat een nieuw album van Hanne de Vries. Die planning vertelt ons dat zijn cd 'Not A Fairytale' met Pinksteren moet gaan verschijnen, maar er zijn nog wel wat losse eindjes. Zo moet Hanne bij de crowdfunding de 100 procent halen om zijn cd te kunnen maken. Hij heeft nog tot morgenavond om genoeg geld op te halen. We praten over zijn crowdfundingsactie in Backstage.

"Ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen. We zitten nu op de 76 procent, en ik heb nog iets iets meer dan 24 uur. Dan moet het gelukt zijn, dus dat is wel erg spannend. Ik ben al super blij wat mensen al gegeven hebben, maar er moet nog wat bij."

Crowdfunding

 Volgens Hanne de Vries is het erg duur om in deze tijd een cd te maken. Daarom proberen artiesten op deze manier toch nog hun muziek te kunnen produceren. "Via crowdfunding maak je het mogelijk dat mensen van tevoren een cd kopen en daarmee nog wat extra doneren. Daar krijgen ze dan ook wat voor terug. Op deze manier help je artiesten hun droom te kunnen verwezelijken."

Helpen

"Ik ben er veel mee bezig, ik druk vaak op F5 om de pagina op Voor de Kunst te resfreshen. Op deze manier wil ik mensen vragen om mee te helpen. Als ik morgenavond om 12 uur 80 procent heb gehaald, krijg ik nog een paar dagen extra om de 100 procent te halen. Als ik onder de 80 procent blijf krijgen mensen hun geld terug." 

 Je kunt hier het gesprek met Hanne de Vries hier terugluisteren: 

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari